Zie hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen:Do you ship pools all over Europe ?

Yes we deliver the pools all over Europe, prices are without transportation fee.
Transportation fee depends on distance.

Big pools are send by truck, small pools are send by TNT.

For information about transport fee contact info@vanhest4pets.nl
Hoe kan ik betalen vanuit het buitenland ?

Om te betalen vanuit het buiteland heeft u IBAN & BIC code's nodig voor de overschrijving.

Onze IBAN code is : NL64INGB0004417994
Onze BIC code is : INGBNL2A

Wij bankieren bij: ING o.v.v rekeningnummer NL64 INGB 0004 4179 94


Hoe werkt een zwembadtrap ?

De zwembadtrappen worden verpakt geleverd en zijn eenvoudig te monteren.

De trap is eenvoudig te monteren aan de rand van het zwembad of langs de waterkant met het bijgeleverde montage materiaal.

De trap wordt geleverd met een verlengstuk, de lengte is dan 1 meter, breed is de trap 33 centimeter en hoog 18 centimeter, het draaggewicht van de trap is tussen de 70 & 80 kilogram. De trap is voorzien van gaten met opstaande randen zodat de honden grip hebben op het moment dat ze uit het water komen.
Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?

De algemene voorwaarden vind u onder de link "over ons". Of klik hierHoe lang duurt het om een zwembad of trap te verzenden naar het buitenland?

Houd u rekening met 4 tot 6 werkdagen.


Mooi weer mijn hond wil zwemmen ! Kan ik een zwembad ook direct afhalen.?

Wanneer u direct een zwembad wil afhalen kan dit na telefonisch overleg bij ons magazijn.
Wij zijn gevestigd nabij Rijswijk- Delft Noord (a-13) het bedrag dient cash te worden voldaan, u kunt bij ons niet pinnen.Van Hest4Pets, copyright 2006-2014.BEDRIJFSPROFIEL
123
Algemeen

VanHest4Pets biedt een steeds uitgebreider assortiment dierentraktaties. Onze specialiteiten zijn honden- en paardengebak, maar ook hondenzwembaden, zwembadtrappen voor honden.

De start van VanHest4Pets ligt bij de start van de website hondentaart.nl opgericht in augustus 2006. Hondentaart.nl is een idee van de gebroeders van Hest.

Waar wij voor staan

Uniek voor ons concept is dat alle producten ambachtelijk bereid en gebakken worden in eigen bakkerij. Verse ingrediŽnten en kwaliteit staan hierin voorop. Meedenken met de klant, luisteren en inspelen op actualiteit en/of de wensen van de klant is voor het team van VanHest4Pets een dagelijkse uitdaging.

Onze doelgroep
http://www.pfcdealer.me
VanHest4Pets is volop actief binnen de dierenbranche, waarbij leveringen plaats vinden aan onder andere: dierenspeciaalzaken, hondentrimsalons, verenigingen, maneges en dierenevenementen in binnen- en buitenland.
Benadering hiervan gaat veelal telefonisch of via de mail, waarna op verzoek een afspraak op locatie wordt gemaakt, hierin worden de wensen besproken en het vervolg ervan in een traject uitgezet.

Privacy statement

De door u verstrekte persoonsgegevens gebruikt VanHest4Pets om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Indien u via deze website een bestelling plaatst, vragen wij naar uw naam, adres, telefoonnummer. Deze informatie gebruiken wij om uw bestelling uit te voeren. Ook vragen wij u naar uw e-mailadres. Uw e-mail adres gebruiken wij om u op de hoogte te houden van de status van uw bestelling en om u onze gratis elektronische nieuwsbrief toe te zenden. Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kunt u dat via e-mail aan ons kenbaar maken. Daarbij blijven onverkort de interne en wettelijke regels voor de uitwisseling van persoonsgegevens van toepassing. De persoonsgegevens die u ons heeft opgegeven worden niet aan derden verkocht of anderszins verstrek Br>

Voor vragen of opmerkingen kunt u op verschillende manieren met ons in contact treden:

Per Email: info@vanhest4pets.nl
Per contactformulier


Disclaimer

Hoewel bij het gereedmaken van de site de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd is of niet meer juist is.
VanHest4Pets doet er alles aan om de informatie die zij aanbiedt op de site zo volledig en nauwkeurig over te brengen, maar geeft geen garanties t.a.v. de juistheid van de verstrekte informatie. Bezoekers, gebruikers en/of consumenten van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de site aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, menselijke fouten en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn alleen ter illustratie. Afwijkingen kunnen voorkomen.
De eigendomsrechten op alle op deze site aanwezige informatie zijn voorbehouden aan VanHest4Pets. Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.
Deze website kan links bevatten naar andere sites. VanHest4Pets is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden internetsite.
Door VanHest4Pets per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. VanHest4Pets staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Het bovenstaande is van toepassing op deze site van VanHest4Pets. Door deze site te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.Algemene voorwaarden

1.0 Overeenkomst.

1.1 De koopovereenkomst tussen VanHest4Pets en afnemer is tot stand gekomen op het moment dat de opdrachtbevestiging vanuit VanHest4Pets via de mail is ontvangen.

2.0 Levertijden en levervoorwaarden.

2.1 Na ontvangst van de betaling zullen wij de bestelling verzenden.

2.1.1 Indien voorradig, zal verzending van uw bestelling binnen 4 werkdagen na ontvangst van de betaling plaatsvinden. (Zie voor verdere aanvullingen artikel 5.0 betaalprocedure).

2.1.2 Indien niet voorradig, zal verzending van uw bestelling binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling plaatsvinden. (Zie voor verdere aanvullingen artikel 5.0 betaalprocedure).

2.2 VanHest4Pets hanteert een maximale levertermijn van 30 werkdagen. Na het verstrijken van de maximale levertijd van 30 werkdagen en niet plaatsvinden van de levering heeft u het recht de overeenkomst na schriftelijke kennisgeving te ontbinden.

2.3 Bovengenoemde levertijden gelden als indicatie, bij eventuele calamiteiten buiten VanHest4Pets om kunnen leveringen onder geen voorwaarden gegarandeerd worden.

2.4 VanHest4Pets is nimmer aansprakelijk voor enige vorm van schade als gevolg van overschrijding van genoemde levertijden.

2.5 Voor bestellingen vanuit het buitenland, gelden langere lever- en verzendtijden, de verzendkosten worden aangepast aan de prijzen die TNT op dat moment hanteerd voor standaard pakket service.

2.6 VanHest4Pets kan onder geen enkele voorwaarden leveringen zonder betaling laten plaatsvinden.


3.0 Bestellingen

3.1 U kunt op 2 manieren bestellen:

3.1.1 Middels het gebruik van onze webwinkel zoals u deze aantreft op onze website.

3.1.2 Middels een telefonische bestelling.

3.2 VanHest4Pets bevestigt uw bestelling per e-mail aan het door u opgegeven e-mail adres.

3.3 Indien u, om welke reden dan ook, wilt afzien van uw opdracht of de bevestiging niet is volgens uw bestelling, dient u binnen 24 uur na uw bestelling te reageren via de e-mail. VanHest4Pets gaat er van uit dat, wanneer u niet binnen deze termijn hebt gereageerd, de opdracht correct en bindend is.


4.0 Verzending
Swiss Replica Watches
4.1 Bestellingen worden afgeleverd via TNT-Post of DHL. De onderstaande TNT- standaard pakket service is voor VanHest4Pets hierin bepalend en bindend.:

4.1.1 Bij geen gehoor wordt uw zending bij de naaste buren afgeleverd. Mocht dat niet lukken vindt er de volgende dag een tweede uitreikpoging plaats, ook weer inclusief burenlevering. In het geval dat uw zending dan nog niet kan worden afgeleverd, wordt deze naar het postkantoor gebracht waar de geadresseerde de zending af kan halen. Een zending blijft maximaal drie weken op het postkantoor, waarna het pakket aan VanHest4Pets retour wordt gezonden. Indien de retour zending is ontvangen bij VanHest4Pets zullen wij het betaalde bedrag retourneren onder aftrek van Ä 5,00 excl. BTW administratie kosten.

4.2 Alle door VanHest4Pets genoemde prijzen op de website VanHest4Pets zijn inclusief BTW en op basis van prijspeil 2010. Behalve de hondenzwembaden zijn al onze prijzen inclusief verzendkosten binnen Nederland.

4.3 De verzending van de zwembaden vindt plaats via een transporteur (artikel 4.1 is hierop n.v.t.). De verzendkosten van de zwembaden zijn afhankelijk van uw woonplaats en land.


5.0 Betaalprocedure

5.1 Na ontvangst van de opdrachtbevestiging van VanHest4Pets maakt u het bedrag aangegeven in de ontvangstbevestiging over op REKENING 4417994 t.n.v. VanHest4Pets te Wateringen.Voor winkeliers hanteren wij een betalingstermijn van 30 dagen netto, indien hieraan niet kan worden voldaan na herinnering zullen wij indien noodzakelijk een incasso traject opstarten waarbij alle kosten zullen worden doorbelast, aansluitend maken wij gebruik van het eigendomsrecht waarbij wij door revindicatie onze goederen terugvorderen.

5.2 VanHest4Pets kan niet aansprakelijkheid worden gehouden voor te late leveringen, wegens het vasthouden van het betalingsverkeer door de bank en/of giro. Het betalingsverkeer vanuit het buitenland kan langer duren. Hier dient u zelf rekening mee te houden.
5.3 De totaal prijs bestelde artikelen, dienen overeen te komen met het aantal maal stuks prijs, 5.3.1 bestellingen waarbij negatief bestelde artikelen zijn besteld, worden in het geheel niet in behandeling genomen.

6.0 Gegevensbeheer en privacy

6.1 VanHest4Pets behandelt uw gegevens met zorg. Dit betekent dat VanHest4Pets uw informatie nooit aan derden ter beschikking zal stellen.

6.2 VanHest4Pets verzoekt u bij uw bestelling uw telefoonnummer in te vullen, zodat we, indien nodig, contact met u kunnen opnemen.

6.3 De wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens, zoals vastgelegd in de Wet Persoonsregistraties/ de Wet Bescherming Persoonsgegevens, worden door VanHest4Pets nageleefd. Klanten hebben altijd de mogelijkheid hun eigen gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Dit is mogelijk voor de klant door een email naar info@vanhest4pets.nl te sturen met als titel: "Opvraag adres gegevens" of "Verwijder adres gegevens".en door het toevoegen van een schriftelijk ondertekend verzoek vergezeld van een kopie van een geldig legitimatiebewijs verzonden in een bijlage.

6.4 VanHest4Pets zal de door de afnemer verstrekte gegevens opnemen in een bestand. Deze gegevens zullen worden gebruikt voor de uitvoering van de bestelling van de afnemer en voor toezending van informatie gerelateerd aan VanHest4Pets.nl.

6.5 Uw gegevens worden door VanHest4Pets vastgelegd in een geautomatiseerd systeem.


7.0 Garantie en aansprakelijkheid

7.1 Uiteraard neemt VanHest4Pets elke voorzorg in acht om uw bestelling zo correct mogelijk af te handelen.

7.2 VanHest4Pets kan niet aansprakelijk gesteld worden voor afwijkingen in prijzen, afbeeldingen en teksten.

7.3 De producten van VanHest4Pets zijn ambachtelijk en met zorg bereid en hiervoor gebruiken wij eerste kwaliteit grondstoffen. Echter daar VanHest4Pets werkt met levensmiddelen kunnen wij geen enkele garantie geven of het product ook door uw huisdier genuttigd zal worden, afwijkingen in vorm en kleuren kunnen voorkomen.

7.4 Elke vorm van aansprakelijkheid kan door VanHest4Pets niet worden aanvaardt. Behoudens de algemeen geldende rechtsregels van openbare orde en goede trouw is VanHest4Pets niet gehouden tot enige schadevergoeding van welke aard ook, direct of indirect, waaronder inbegrepen bedrijfsschade dan wel aan personen, dieren, zowel bij de afnemer als bij derden. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade ontstaan aan zwembaden door gebruik juist of onjuist van de zwembadtrap, montage en instalatie geschiedt geheel op eigen risico.

7.5 VanHest4Pets hanteert een deugdelijke verpakking voor uw producten, breuk ontstaan bij verzending valt niet onder de aansprakelijkheid van VanHest4Pets.

7.6 Zwembadtrap Ė hondenbad.

7.6.1 Wanneer een zwembadtrap of hondenbad geretourneerd moet worden dan dient dit artikel onbeschadigd en ongebruikt te zijn. U dient via de mail aan te geven wat de rede van retourzending is. De termijn hiervoor is vastgesteld op 7 dagen.

7.6.2 Daarnaast dienen de teruggezonden artikelen voldoende gefrankeerd te zijn. Ongefrankeerde pakketten kunnen wij helaas niet accepteren. Deze worden geweigerd of de kosten worden bij de klant in rekening gebracht. Ook retourzendingen onder rembours, zonder voorafgaand overleg, worden geweigerd.

7.6.3 Indien de artikelen ongebruikt zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, betaalt VanHest4Pets u de betaalde prijs, met uitzondering van de verzendkosten, zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na retourontvangst van de artikelen terug.

7.6.4 Wanneer de door VanHest4Pets afgeleverde zwembadtrappen of hondenbaden niet binnen de termijn zijn teruggezonden, gelden de zaken als door u zonder enig bezwaar geaccepteerd.

7.6.5 Retourzending van artikelen is voor uw rekening en risico. Zwembadtrappen dienen in de originele verpakking incl. handleiding en verpakkingsmateriaal retour gezonden te worden, Indien waardevermindering optreedt doordat de artikelen in strijd met het hierboven bepaalde zijn gebruikt, behouden wij ons het recht voor, hiervoor van u een redelijke vergoeding te eisen.

7.6.6 Het is verstandig bij retourzendingen een bewijs van verzending te vragen.

7.7 Onze aansprakelijkheid zal het totale bedrag van de betreffende order nooit overstijgen.
Billige Replica Uhren Kaufen Shop
7.8 VanHest4Pets stelt een prettige relatie met onze afnemers op prijs, en doet haar best om u zo goed mogelijk te bedienen.

Heeft u desondanks opmerkingen- ideeŽn of suggestie, maak deze dan kenbaar. Dit kan via e-mail info@vanhest4pets.nl. Door een bestelling te plaatsen, verklaart u zich akkoord met bovenstaande voorwaarden.

VanHest4Pets is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 27301366